A.r. valentien at the lodge at torrey pines, la jolla – restaurantbeoordelingen – tripadvisor

Ben hier twee keer geweest tijdens een weekendbrunch als onderdeel van het spa-pakket. Ik moet zeggen, het is nogal een traktatie om in het pakket te worden opgenomen. U krijgt niet alleen een massage, maar u krijgt ook een heerlijke brunch! Dat verslaat elke andere… spa / boerenkool salade in mijn boek! Ik ging hier met mijn vriendinnen voor een mijlpaal verjaardag voor een van onze meiden. Ik vond het zo leuk dat ik de man terug moest nemen en hem het moest laten ervaren. Het eten was goddelijk. Ik bestelde de confit en kreeft koude salade op verschillende tijden en ze waren geweldig. Ook is de kip uitstekend volgens mijn echtgenoot.

Ze serveren je eigenlijk een halve kip! Ik heb dit niet geprobeerd voor het avondeten, maar ik weet zeker dat het ook uitstekend is. Sfeer is perfect omdat ze een aantal updates hebben gemaakt aan de plaats. Service is top, met gratis valet parking. Ook op een heldere dag heb je een prachtig uitzicht op de ongerepte wereldberoemde Torrey Pines Golfbaan en de Stille Oceaan! Absoluut een aanrader. Boek het met het spa-pakket! Meer

We lieten brunch bij A. R. Valentine. In de afgelopen 15 jaar, onze familie is verdwenen er op vele, vele malen, voor brunch, vakanties, en diner. Ik weet niet wat er gebeurd is, maar ik kan zeggen officieel: Het is verdwenen. Onze ober, een jonge… vrouw links . . Ik weet niet waar . . voordat we werden bediend. In de 1 uur punt, we hebben niet onze voorgerechten . . . 1 uur. . . en 3 andere gezinnen klaar waren . . Ik moest de vlag Matire ‘d omlaag: Wie maakte excuus na excuus (geen we wilden geven u een ontspannende maaltijd: echt? Wanneer duurt het 1 : 45 minuten . . voor brunch, wanneer er niemand? Niemand elke kwam naar vragen wie we waren. Het werd erg koud op het dek, en niemand . . niet één persoon, vroegen of poging om te verhuizen een kachel. En het eten; positief MIA. De Matrie D’ ook gezegd: nee uw ober nam een pauze. . Maar er waren obers voor u. " Wanneer? Wanneer wij onze voorgerechten in het één uur mark? Wanneer movie koffie koud werd? Toen we onze oorspronkelijke ober nam 15 minuten om ons . . koffie? En vervolgens linksaf? Het ding is, het gehele personeel wist dat het onze trouwdag was . . en ze, en vooral onze originele ober, deed niets, en door niets bedoel ik moeite om ons te bedienen het eten we hadden besteld en eerlijk gezegd zou ik bellen met haar houding en het gehele personeel . . afwijzend. Misschien A. R Valentien niet langer wenst. Misschien het niet wil zijn – golfers. Misschien het niet wil mensen – – andere dan stamgasten – – om te komen eten. Ik kan u vertellen dat ik had kijk uit naar deze brunch voor ten minste één maand . . en nu, ik voel me vernederd. Ik zal niet terugkomen, en evenmin mogen iedereen die niet wil worden vernederd door het personeel. Een laatste ding: voor een gezin van 4 , u kunt verwachten te betalen met belastingen en tips . . ten minste $ 100 en echt, dichter bij $ 140 . Maar dit is wat een $ 100 + brunch krijgt u: afwijzend en non – bestaand personeel, klein porties, en echt en helaas een verspilling van je tijd . . . en geld. Ook de porties, voor iets zo eenvoudig als twee eieren en zure – deeg toast zijn klein, klein, klein. Ergens anders: Helaas, zelfs het eten in La Jolla Shores Hotel restaurant is veel, veel, veel beter en een betere waarde. Voor de medewerkers en het management van A. R. Valentien: Als je naar serveren brunch met een kant van vernedering en neerbuigende houding, misschien al je moet overwegen als je in de juiste zaken. Meer