Bashkë-themeluesi i Bitcoin i ka shitur të gjithë bitcoinat e tij price of bitcoin

Duke parë rritjen e vlerës së bitcoin këtë vit, është vështirë të kuptohet pse dikush do të humbte besimin në këtë monedhë virtuale.

Por, ajo që mund t’i brengosë tani investitorët potencial është se njëri nga përkrahësit më të mëdhenj të bitcoin tashmë e ka humbur besimin në këtë monedhë.

Emil oldenburg, bashkë-themeluesi i uebfaqes bitcoin.Com e ka pranuar se është skeptik rreth rrugës të cilës është duke shkuar monedha virtuale.

Oldenburg madje ka shkuar aq larg sa që i ka shitur të gjithë bitcoinët e tij dhe ka riinvestuar në bitcoin cash (BCH), pasi beson se kjo monedhë ka një të ardhme më të ndritur.

“do të thosha se të investosh tani në bitcoin është investimi më i rrezikshëm që mund ta bësh. Ekziston një rrezik shumë i madh”, tha ai në një intervistë me uebfaqen suedeze të teknologjisë, breakit.The price of bitcoin

“unë i kam shitur të gjithë bitcoinët e mi dhe kam kaluar në bitcoin cash”, tha ai. Dy prej problemeve me bitcoin që e kanë bërë oldenburg ta braktisë atë janë kostot e larta të transaksioneve dhe koha e konfirmimeve – me tarifat që po dyfishohen çdo tre muaj dhe me kohën mesatare të transaksioneve që shkon deri në 4.5 orë për t’u konfirmuar.

Dhe është vetëm një sasi e limituar e transaksioneve që mund të bëhen për sekondë në rrjetin e bitcoin, thotë oldenburg, që e bën bitcoin ekstrem të rrezikshëm.

Ai ka thënë se sa më shpejt që poseduesit e bitcoin t’i shohin këto probleme, do të fillojnë t’i shesin ata.

• ← maqedoni, kapen personat që kurdisnin ndeshjet e futbollit

• lajmi fundit nga presheva jone: vritet një polic serb →

LAJMET E FUDIT

• bejta me akuza të rënda për taravarin: “ka sponsorizuar vrasjen e selës”

the price of bitcoin

• nëse keni djegie të këmbëve duhet ta lexoni patjetër këtë artikull 09/02/2018 | 15:16

• burgu i shutkës ka lëshuar të gjithë personat e amnistuar me ligjin e veçantë, dhe kanë mbetur vetëm edhe pesë persona që presin vendimin nga gjykata e cila ua ka shqiptuar dënimin. Informatën për televizionin SHENJA e kumtoi drejtori i burgut të shutkës gjoko kotevski i cili tha se së shpejti pritet përgjigje edhe për rastet e mbetura. Gjoko kotevski, drejtor i “shutkës” “brenda kanë ngelur edhe pesë persona që përfituan nga amnistia. Deri tani nga burgu kanë dalë 46 persona” në burgun e idrizovës poashtu kanë mbetur edhe shumë pak persona që presin amnistinë. Pjesa më e madhe e të burgosurve dolën gjatë javës së kaluar, por edhe gjatë javës së parë prej kur ligji i amnistisë hyri në fuqi. Prioritet kishin rastet me gjashtë muaj burg të shqiptuar, pasi liroheshin me automatizëm ndërsa ata që liroheshin me zbutjen e dënimit, është dashur të presin pak më shumë se sa kategoria e parë.The price of bitcoin nga idrizova menjëherë janë liruar 306 persona, dhe pritet të lirohen edhe afro 1100 me zbutje dënimi dhe amnisti të plotë. Sadush arifi, zv/drejtor i idrizovës “deri të hënën besoj se do të kryhet gjithë procedura e amnistisë. Janë numra që ndryshojnë vazhdimisht. Ne kemi dorëzuar 1482 kërkesa nëpër gjykata dhe prej tyre 306 janë zgjidhur qëmoti” nga gjykata themelore e shkupit në të cilën kishin arritur mbi 2500 kërkesa për amnisti, por ka ndodhur që për një person të ketë disa vepra të ndryshme dhe disa kërkesa të veçanta, dhe kështu edhe numri i kërkesave ka shkuar në 2500. Sipas të dhënave të fundit të gjykatës me numrin më të madh të lëndëve, janë shqyrtuar mbi 10 mijë verdikte dhe janë marrë mbi 1 mijë vendime për amnisti. Në momentin që janë marrë vendimet janë dorëzuar menjëherë nëpër burgje dhe drejtorët e burgjeve vetëm e kanë nënshkruar lirimin.The price of bitcoin kujtojmë se ligji për amnisti nuk përfshinte disa vepra penale siç janë vrasja, përdhunimi, pedofilia, krimi zgjedhor, krimi ndaj njerëzimit ose prishja e rendit kushtetues, por përjashtoheshin edhe rastet me burg të përjetshëm.

• ja përse ju del shpejt boja e flokëve (video)

• vdes nga fruthi një foshnje 8 muajshe

Duke parë rritjen e vlerës së bitcoin këtë vit, është vështirë të kuptohet pse dikush do të humbte besimin në këtë monedhë virtuale.

Por, ajo që mund t’i brengosë tani investitorët potencial është se njëri nga përkrahësit më të mëdhenj të bitcoin tashmë e ka humbur besimin në këtë monedhë.

Emil oldenburg, bashkë-themeluesi i uebfaqes bitcoin.Com e ka pranuar se është skeptik rreth rrugës të cilës është duke shkuar monedha virtuale.

Oldenburg madje ka shkuar aq larg sa që i ka shitur të gjithë bitcoinët e tij dhe ka riinvestuar në bitcoin cash (BCH), pasi beson se kjo monedhë ka një të ardhme më të ndritur.The price of bitcoin

“do të thosha se të investosh tani në bitcoin është investimi më i rrezikshëm që mund ta bësh. Ekziston një rrezik shumë i madh”, tha ai në një intervistë me uebfaqen suedeze të teknologjisë, breakit.

“unë i kam shitur të gjithë bitcoinët e mi dhe kam kaluar në bitcoin cash”, tha ai. Dy prej problemeve me bitcoin që e kanë bërë oldenburg ta braktisë atë janë kostot e larta të transaksioneve dhe koha e konfirmimeve – me tarifat që po dyfishohen çdo tre muaj dhe me kohën mesatare të transaksioneve që shkon deri në 4.5 orë për t’u konfirmuar.

Dhe është vetëm një sasi e limituar e transaksioneve që mund të bëhen për sekondë në rrjetin e bitcoin, thotë oldenburg, që e bën bitcoin ekstrem të rrezikshëm.

Ai ka thënë se sa më shpejt që poseduesit e bitcoin t’i shohin këto probleme, do të fillojnë t’i shesin ata.The price of bitcoin

• ← maqedoni, kapen personat që kurdisnin ndeshjet e futbollit

• lajmi fundit nga presheva jone: vritet një polic serb →