Bitcoin – p2p digivaluutta, jota ei keskuspankit hallinnoi. _ sivu 150 _ MuroBBS 2 bitcoins to usd

Click to expand…Katoppa sabben linkittämä video.

Siitä huomaat että bitcoin-yhteisö on esim. Surkeimalla mahdollisella asuinalueella T-paidassa, huomattavaan ylipainoon itsensä syönyt meklari jolle on tärkeää ettei kukaan muu hallinnoi sitä rahaa jolla ostaa esim. Hampurilaisen.

Sit normi räkäläruusuu ja mahorkkamauria joiden elintaso on normia sossumassielämää.

Onhan nyt täysin selvää että tapaukset joille turkkilaiset nakkikioskin pitäjät ovat sankareita, eivät pysty hahmottamaan suuria tiedeprojekteja joiden tulokset jaetaan ihmiskunnan kesken.

Noi bitcoin-yhteisön jäset ovat itse hyväntekeväisyyden kohteita.

Mietippä mitä noille tapahtuisi jos yhteiskunta lakkaisi kaatamasta rahaa noiden suojeluun mellakkapoliisien ja sossumassien muodossa.

Noihan myytais orjiks afrikaan sen saman slummin asukkaiden toimesta.2 bitcoins to usd

Sabbe vois laittaa lisaa videoita, homma meni oikeesti monty pytonksi

Mut tiedehommasta sen verran että itselläni on näytönohjain ja 18 fyysistä ydintä ruksuttelemassa syöpälääkkeitä.

Laskentatehoa per vuorokausi tulee tuo >500h kun fyysinen prossu näkyy käyttöjärjestelmälle kahtena. Eli OS-tasolla ompi 36 prossua. GPU laskee nuin vartissa sen mihin ceepulta menee neljä tuntia.

Moon selkeesti umpipårho

Yleisesti ottaen on jokin kuvitelma olemassa, että bitcoin väitettäisiin vakaaksi ja keinottelusta vapaaksi valuutaksi, mutta asiahan on itseasiassa päinvastoin. Se on epävakaa, ja mitä enemmän keinottelua sen ympärille syntyy ja uutta likviditeettiä, sitä vakaammaksi se hiljalleen kehittyy.

Bitcoinille olennaista on se, miten niiden arvo kehittyy pitkässä soitossa. Toistaiseksi arvo on kehittynyt hyvin, ja niitä jotka sitä ymmärtää, kiinnostaa eniten juuri tuo asia.2 bitcoins to usd se, että kurssi nousee viikossa hurjasti, ja sitten crashaa parin viikon takaiselle tasolle, ja nyt korjaa ylös huipuista viikon takaiselle tasolle, ei loppupeleissä merkitse juuri mitään.

Jos katsoo tilannetta vähänkin kauempaa, on hyvä nähdä että bitcoinilla menee vallan loistavasti, ja se kasvaa taloutena nopeammin kuin koskaan ennen. Kurssiheilahtelut huolestuttavat lähinnä niitä, jotka ovat vasta innostuneet bitcoinista viime aikoina sen kurssihypen takia.

Useimmat noista ihmisistä ovat lähteneet ostamaan bitcoineja jonkinlaisen pikavoiton perässä, ja henkilökohtaisesti en tunne sääliä näitä ihmisiä kohtaan, jos he polttavat näppinsä bitcoin-markkinoilla. Bitcoinissa on omat riskinsä, varsinkin jos ei kunnolla ymmärrä sitä eikä osaa suhtautua asiaan oikealla tavalla.

Kaikki tämä ei kuitenkaan muuta sitä, että kaikilla long time bitcoinaajilla menee hyvin, ja todennäköisesti menee jatkossakin hyvin, jos mietitään heidän bitcoiniensa arvokehitystä.2 bitcoins to usd kauppojen ja palveluiden määrä, joissa bitcoineja voi käyttää, lisääntyy aika hurjalla tahdilla.

Yrityksille bitcoinin lisääminen maksutavaksi on kuitenkin aikalailla win win tilanne, koska he eivät voi menettää siinä mitään. Bitpayn kaltaisten palveluiden avulla yritys voi ottaa bitcoineja ilman mitään valuuttakurssiriskiä, ja pienellä kululla. Takaisinmaksupetosten, identiteettivarkauksien ym. Riski on bitcoinin kanssa olematon.