Re_member mastercard – mastercardkredittkort.com free mastercard debit card

Sponset oppføring aldersgrense

18 år

Kredittgrense

Kr 150 000

Effektiv rente

25,40%

Rentefritak

45 dager

Varekjøp

Kr 0

Uttak innenlands

Kr 35 + 1%

Uttak utenlands

Kr 35 + 1%

Reiseforsikring

Ja

Re:member mastercard er et kredittkort som kan gi deg en stor reserve, dette gjenneom en kredittgrense på opp til hele kr 150 000. På den måten har du alltid en buffer i tilfelle det skulle dukke opp uventede regninger eller andre utgifter, og regningene kan du betale direkte i kredittkortnettbanken. I tillegg får du en rekke fordeler når du bruker kortet. Uansett, re:member mastercard er et svært populært kredittkort, og over 800 000 nordmenn har re:memberkortet i lommeboka. Hvilke fordeler får du?

Har du et kredittkort, så vil gjerne få fordeler når du bruker kortet i butikker og på nett, dette gir et re:member mastercard deg!Free mastercard debit card

du kan få tilgang til et eksklusivt fordelsprogram som heter re:member reward, dette gir deg rabatt i over 200 utvalgte nettbutikker, i de beste tilfellene får du hele 25% avslag i prisen! Rabatten får du tilbake gjennom fratrekk på din neste faktura fra kortselskapet, enkelt og greit.

I tillegg får du også mulighet for gratis reise- og avbestillingsforsikring gjennom ditt re:membercard. For å aktivere forsikringen må du betale minimum halvparten av reisens transportkostnader med kortet. Da er du og inntil tre andre medreisende forsikret. Denne forsikringen er en fullverdig reiseforsikring, men det er viktig at du sjekker om dekningen passer deg (les mer om slike reiseforsikringer her). Hvordan få et re:memberkort?

Re:member mastercard er et mastercard kredittkort fra kortkjempen entercard (norges største bankuavhengige kortutsteder), og du søker om kortet på selskapets hjemmesider.Free mastercard debit card husk å signere med bankid, så slipper du å hente kortet på postkontoret, samt at du kan velge PIN-kode selv.

Sponset oppføring aldersgrense

18 år

Kredittgrense

Kr 150 000

Effektiv rente

25,40%

Rentefritak

45 dager

Varekjøp

Kr 0

Uttak innenlands

Kr 35 + 1%

Uttak utenlands

Kr 35 + 1%

Reiseforsikring

Ja

Re:member mastercard er et kredittkort som kan gi deg en stor reserve, dette gjenneom en kredittgrense på opp til hele kr 150 000. På den måten har du alltid en buffer i tilfelle det skulle dukke opp uventede regninger eller andre utgifter, og regningene kan du betale direkte i kredittkortnettbanken. I tillegg får du en rekke fordeler når du bruker kortet. Uansett, re:member mastercard er et svært populært kredittkort, og over 800 000 nordmenn har re:memberkortet i lommeboka.Free mastercard debit card hvilke fordeler får du?

Har du et kredittkort, så vil gjerne få fordeler når du bruker kortet i butikker og på nett, dette gir et re:member mastercard deg! Du kan få tilgang til et eksklusivt fordelsprogram som heter re:member reward, dette gir deg rabatt i over 200 utvalgte nettbutikker, i de beste tilfellene får du hele 25% avslag i prisen! Rabatten får du tilbake gjennom fratrekk på din neste faktura fra kortselskapet, enkelt og greit.

I tillegg får du også mulighet for gratis reise- og avbestillingsforsikring gjennom ditt re:membercard. For å aktivere forsikringen må du betale minimum halvparten av reisens transportkostnader med kortet. Da er du og inntil tre andre medreisende forsikret. Denne forsikringen er en fullverdig reiseforsikring, men det er viktig at du sjekker om dekningen passer deg (les mer om slike reiseforsikringer her).Free mastercard debit card hvordan få et re:memberkort?

Re:member mastercard er et mastercard kredittkort fra kortkjempen entercard (norges største bankuavhengige kortutsteder), og du søker om kortet på selskapets hjemmesider. Husk å signere med bankid, så slipper du å hente kortet på postkontoret, samt at du kan velge PIN-kode selv.